OM VINOTEKET

Velkommen i VINOteket

***

VINOteket ApS i Gentofte er en unik og uafhængig specialhandel.
 
Forretningen såvel som www.vinoteket.dk rummer et meget stort udvalg af vin, såvel som spiritus. Derudover finder du et fint udvalg af gastronomiske specialiteter og Peter Beier Chokolade, som altsammen er velegnet til gavekurve.
 
Den hyggelige forretning med flasker fra gulv til loft indbyder til fordybelse, udvalget af vin er stort og der ydes sikker rådgivning fra de erfarne medarbejdere. www.vinoteket.dk er en effektiv hjemmeside, som opdateres hver time, udsolgte varer fjernes automatisk fra shoppen.
 
VINOteket er en over 40 år gammel vinforretning, der hviler på en solid økonomi og som gennem årene har investeret i moderne teknik, så vi også kan betjene kunderne effektivt både pr. telefon, mail, webshop og Facebook.
 
Hos os finder du:

Stort udvalg af kvalitetsvine fra alle de store vinlande, samt et bredt udvalg af spiritus 
 
Stort udvalg af gavekurve og æsker, temaer med franske og italienske specialiteter til priser fra kr. 350,-
Ring eller mail blot efter et tilbud.
 
Vi samarbejder med den seriøse del af den danske vinimportbranche
Derfor er hylderne fyldt med anmelderroste vine, dybden i VINOteket's vinsortiment findes i prisniveauet kr. 60,00 - 500,00.
 
Klassiske Bordeaux-vine leveres direkte fra lager eller vores Négociant i Bordeaux
Bordeaux' vinmarked er helt unikt, derfor samarbejder vi med veletablerede Négociant'er. Hvis du ikke finder det du søger, så leder vi efter det - og finder det for det meste.
Hvis du har interesse i at købe Bordeaux vine eller andre eftertragtede kultvine i første fase, til langvarig lagring i den egen kælder, så meld dig til vores nyhedsmail og sæt hak i "Primeur vine".
 
Send os en mail eller ring, hvis det haster
- Lars Byager
- Anders H. Nielsen
 
Venlig hilsen
Lars Byager
VINOteket ApS
CVR.nr. 87663116
Gentoftegade 54, 2820 Gentofte
Tlf: 3965 0015